footer-lint

Maandelijkse informatiebijeenkomst

Geluk, doorzettingsvermogen, samenwerken, individuele leerlijn, 21st century skills, digitale middelen, vroegtijdig Engels, IPC en meer. Zijn dit aspecten die je belangrijk vindt en graag meegeeft aan je kind? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten in Amstelveen. 

Tijdens deze ochtend leggen we je graag alles uit over ons schoolconcept en hoe wij dit dagelijks toepassen om kinderen voor te bereiden op de toekomst. Tevens krijg je een rondleiding en is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen. Een informatiebijeenkomst duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Ben je geïnteresseerd om een van onze informatieochtenden bij te wonen, meld je dan aan via onderstaande knop. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Tot snel!

Aanmelden (voor kinderen geboren t/m 31 aug. 2020)

Wil jij als ouder uw kind op de School of Understanding Amstelveen aanmelden? Dat kan! Vanaf 4 jaar kunnen kinderen ‘naar school’.

Vanwege een nieuw toelatingsbeleid voor alle 23 basisscholen van Amstelveen en Ouderkerk zijn er 2 verschillende manieren waarop u uw kind bij ons op school kunt aanmelden afhankelijk van de geboortedatum van uw kind(eren). 

Voor kinderen met een geboortedatum t/m 31 augustus 2020 (die nog 4 jaar moeten worden, geldt het nieuwe toelatingsbeleid nog niet. 

Aanmelden (voor kinderen geboren vanaf 1 sept. 2020)

Sinds september 2023 is op alle 23 basisscholen van de vijf schoolbesturen in Amstelveen en Ouderkerk de manier van aanmelden en toewijzen van de plaatsen aan toekomstige vierjarigen kinderen gelijk.

Voor kinderen die vanaf 1 september 2020 geboren zijn en in het schooljaar 2024-2025 voor het eerst naar de basisschool gaan, is dit gezamenlijk toelatingsbeleid van toepassing.