footer-lint

Maandelijkse informatiebijeenkomst

Geluk, doorzettingsvermogen, samenwerken, individuele leerlijn, 21st century skills, digitale middelen, vroegtijdig Engels, IPC en meer. Zijn dit aspecten die je belangrijk vindt en graag meegeeft aan je kind? Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten in Amstelveen. 

Tijdens deze ochtend leggen we je graag alles uit over ons schoolconcept en hoe wij dit dagelijks toepassen om kinderen voor te bereiden op de toekomst. Tevens krijg je een rondleiding en is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen. Een informatiebijeenkomst duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Ben je geïnteresseerd om een van onze informatieochtenden bij te wonen, meld je dan aan via onderstaande knop. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Tot snel!

Mijn kind inschrijven

Wil jij als ouder uw kind op de School of Understanding Amstelveen inschrijven? Dat kan! 

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen ‘naar school’. Wij hanteren geen postcodebeleid. Om te kijken of wij een plek beschikbaar hebben kun je via onderstaande knop een aanvraag doen waarna wij contact met je op zullen nemen. Als er een plek beschikbaar is sturen wij je het inschrijvingsformulier toe.